• Avhämtning från Korsholm/Smedsby (0 €)
  • Vi använder Finlands Post och Matkahuolto som leverantörer. Vi levererar inte produkter mot postförskott. Då försändelsen kan avhämtas får ni en ankomstanmälan som ett textmeddelande till er telefon.
  • Leveranskostnad 5,50 €. Beställningar över 100 € levereras kostnadsfritt.
  • Betalningssätt: Klarna; nätbanksbetalning, kreditkort, faktura och avbetalning

Med Klarna Checkout kan du handla enklare, mer flexibelt och säkert på nätet. Utan krångel och utan lösenord identifierar vi dig i tjänsten varefter du kan välja det betalsätt som passar dig bäst.

Du kan betala med Klarna faktura, Klarna konto, kort eller med direkt bank. Då du lämnar information i kassan godkänner du Klarna Ab:s (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) villkor som du hittar i kassan. Ifall du har frågor gällande betalning ber vi dig direkt vara i kontakt med Klarnas kundtjänst. https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

I ärenden som berör betalningen/fakturan kontakta direkt Klarna Ab:s kundservice: https://klarna.com/fi/tuki SSL-certifikatet möjliggör en säker sändning av betalningen. Tilläggsinformation om SSL-bekräftelsen får ni på numret 0942450695.

Vi kvarhåller rätten att ändra på leveransvillkor och – pris. Kunden bör bekanta sig med de ikraftvarande villkoren före varje beställning.

LEVERANSTID

Normal leveranstid är 1-6 vardagar.   Alla produkter från vår nätbutik levereras direkt från vårt lager. Om någon produkt skulle tillfälligt vara slut eller om det skulle uppstå ett fel i vår lageruppföljning informerar vi kunden omedelbart. När försändelsen har blivit sänd skickas en uppföljningskod via e-post till kunden. Med hjälp av uppföljningskoden kan kunden följa leveransen på Postens eller hemsida. Från och med att försändelsen skickats, är normal leveranstid en vardag.

ÅNGERRÄTT

Kunden har ångerrätt ifall leveransen inte skett i skälig tid och ifall det inte är fråga om en special beställt produkt. Om ett köp ångras skall ett meddelande därom sändas till adressen info@decorate.fi eller +358504627396. Vi meddelar kunden via e-post eller telefon ifall leveranstiden avviker från det normala. Decorate.fi kvarhåller rätten att återta beställningen och återgälda betalningen, om det t.ex. uppstått ett fel i prissättningen.

RETURÄTT

Produkter har 14 dagars returrätt. Den returnerade varan skall vara oanvänd och i ursprungligt skick i sin förpackning. Special beställda produkter som på kundens begäran beställts från fabriken har ingen returätt och rea produkter har inte heller någon returrätt. När ni vill returnera varan/varorna , ta kontat med e-post info@decorate.fi eller ring till tel. +358504627396 så berättar vi hur ni rerurnerar produkten/produkterna till Decorate.fi.

DATASKYDD

Uppgifter om Decorate.fi nätbutikens kunder är sparade i Decorate.fi kundregister. Uppgifter i kundregistret används till uppehåll av kundrelationen. Decorate.fi har rättigheten att använda uppgifter ur kundregistret till motiverade ändamål t.ex. direktmarknadsföring. Uppgifterna överlämnas inte till utomstående. Kunden kan vid behov förbjuda att uppgifterna används till marknadsföringsändamål genom att kontakta info@decorate.fi

FORCE MAJEURE

Vi svarar inte om förseningar som förorsakats av oöverkomliga hinder (force majeure). Ej heller indirekta problem som orsakats p.g.a. försenad leverans eller felaktigt skick.

LAG

Vi följer till fullo Finlands köplag som ni hittar på adressen finlex.fi/köplag.