Inredning och Hår

Lite färg ger susen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här i Korsholm nära Vasa har vi en företagar förening Korsholms Företagare och inom föreningen har vi verksamhet som kallas ”Vänföretagare”. Vänföretagen gör sammarbete sins emellan och alla företag som är med får nytta av denna verksamhet. Just nu har vi sammarbete på gång med Hair House Vasa som är en frisörsalong  som grudades år 1999 av Mia Karp. Hair House har 13 frisörer och två salonger en i Gamla Vasa och adressen är Köpmansgatan 4 och en i Gerby på adressen Västerskogsvägen 8,den här bloggposten gäller Gamla Vasa enheten och vad vi gorde där. I den här salongen använde vi förståss produkter från Decorate.fi men ochså produkter från vår andra vänföretag från Vasa som är Vasa Färg Ab.

Här är några av produkterna som finns i skyltfönstret i Hair House Gamla Vasa. Tapeterna som finns i skyltföstret är Ferm Living/Vasa Färg Ab.

 

Jag började med att måla en av väggarna med kalkfärg och resultatet lämnade jag lite ojämn för att få lite mera effekt till rummet. Den här kalkfärgen går att nyansera .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här ser ni resultatet efter jag har målat väggen. Kulören är från NCS karta men Teknosfärger använder ett eget kodsystem och koden till denna kulör är T1333.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som extra effekt använde jag en Boråstapeters tapet från Borosan serien som jag tyckte att  passade bra till färgtemat jag använde här. Alla färger och tapeter får du köpa från Vasa Färg Ab.

VASA FÄRG AB/ sammarbetspartner till Decorate.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här till slut ser du slutresultatet och en del av produkterna som finns med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade artiklar