• Nouto Mustasaaren Sepänkylästä (0€).
  • Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tekstiviestillä ja joissain tapauksissa sähköpostilla.
  • Toimituskulut Suomessa 5,50 €. Yli 100€ tilaukset toimitamme veloituksetta.
  • Maksutavat: Klarna; verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut, lasku ja osamaksu.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat: lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Palvelun tuottaa Klarna Oy jolloin ostoksien laskutus tapahtuu Klarnan kautta. Maksamista/laskuja koskevissa asioissa ota yhteyttä suoraan Klarna Oy:n asiakaspalveluun: https://klarna.com/fi/tuki

SSL-sertifikaatti mahdollistaa maksujen turvallisen lähetyksen. Lisätietoja SSL varmenteesta numerosta 0942450695. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme ja -hintojamme ja tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on normaalisti 1-6 arkipäivää. Kaikki verkkokauppamme tuotteet toimitetaan suoraan varastostamme. Mikäli joku tuote olisi kuitenkin päässyt tilapäisesti loppumaan tai varastoseurannassamme on sattunut virhe, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä.
Kun paketti on lähetetty, tilaajalle lähetetään sähköpostitse Itellan seurantakoodi, jonka avulla tilaaja voi seurata paketin liikkeitä Postin sivuilta. Kun paketti on lähetetty matkaan, sen tulo kestää yleensä yhden arkipäivän.

TILAUKSEN PERUMINEN

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa ja mikäli kyseessä ei ole asiakkaalle erikseen tilattu tuote. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@decorate.fi tai +358504627396. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Decorate.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaalle, jos esimerkiksi hinnoittelussa on tapahtunut virhe.

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja täysin alkuperäisessä kunnossa pakkauksineen. Asiakkaalle tehdastilauksena tilatulla/tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Myöskään ale tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautuksen sattuessa, ota yhteyttä sähköpostilla info@decorate.fi tai soita numeroon +358504627396, niin kerromme kuinka palautatte tuotteen/tuotteet Decorate.fi:lle.

TIETOSUOJA

Decorate.fi verkkokaupan asiakkaiden tiedot on tallennettu Decorate.fi asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterin tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Decorate.fi on lisäksi oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia kuten suoramarkkinointia varten. Tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle. Asiakas voi halutessaan kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ottamalla yhteyttä info@decorate.fi

FORCE MAJEURE

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

LAKI

Noudatamme kaikilta osin Suomen Kauppalakia, joka on nähtävissä osoitteessa finlex.fi/kauppalaki.