• Nouto Mustasaaren Sepänkylästä (0€).
  • Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tekstiviestillä ja joissain tapauksissa sähköpostilla.
  • Toimituskulut Suomessa 5,50 €. Yli 100€ tilaukset toimitamme veloituksetta.
  • Maksutavat: Paytrail; verkkopankkimaksut

 

Maksaminen

Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja.

Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä  vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Verkkopankit

Paytrailin kautta onnistuu maksaminen kaikkien suomalaisten pankkien e-maksupainikkeen avulla. Halutessasi voit siis valita oman pankkisi kauppiaan maksutapavalikoimasta ja maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi. Tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail, sillä välitämme maksun verkkokauppiaalle.

 

Maksuvahvistusviesti

 

Paytrail lähettää maksamisen jälkeen sähköpostitse maksuvahvistusviestin, niissä tapauksissa joissa verkkokauppa välittää meille asiakkaan sähköpostiosoitteen. Maksuvahvistusviestissä oleva maksutunnus on jokaiselle maksulle yksilöllinen ja sen avulla verkkokauppias tai Paytrailin asiakaspalvelu löytävät maksusi tiedot tarvittaessa helposti. Alla esimerkit maksuvahvistusviestien kahdesta eri versiosta.

Varsinaisen kuitin/tilausvahvistuksen toimittamisesta vastaa verkkokauppa.

Jos sinulla on maksuasi koskevia kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ystävällisin terveisin,
Paytrailin asiakaspalvelutiimi

www.paytrail.com/yhteystiedot

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on normaalisti 1-6 arkipäivää. Kaikki verkkokauppamme tuotteet toimitetaan suoraan varastostamme. Mikäli joku tuote olisi kuitenkin päässyt tilapäisesti loppumaan tai varastoseurannassamme on sattunut virhe, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä.
Kun paketti on lähetetty, tilaajalle lähetetään sähköpostitse Itellan seurantakoodi, jonka avulla tilaaja voi seurata paketin liikkeitä Postin sivuilta. Kun paketti on lähetetty matkaan, sen tulo kestää yleensä yhden arkipäivän.

TILAUKSEN PERUMINEN

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa ja mikäli kyseessä ei ole asiakkaalle erikseen tilattu tuote. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@decorate.fi tai +358504627396. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Decorate.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaalle, jos esimerkiksi hinnoittelussa on tapahtunut virhe.

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja täysin alkuperäisessä kunnossa pakkauksineen. Asiakkaalle tehdastilauksena tilatulla/tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Myöskään ale tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautuksen sattuessa, ota yhteyttä sähköpostilla info@decorate.fi tai soita numeroon +358504627396, niin kerromme kuinka palautatte tuotteen/tuotteet Decorate.fi:lle.

TIETOSUOJA

Decorate.fi verkkokaupan asiakkaiden tiedot on tallennettu Decorate.fi asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterin tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Decorate.fi on lisäksi oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia kuten suoramarkkinointia varten. Tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle. Asiakas voi halutessaan kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ottamalla yhteyttä info@decorate.fi

FORCE MAJEURE

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

LAKI

Noudatamme kaikilta osin Suomen Kauppalakia, joka on nähtävissä osoitteessa finlex.fi/kauppalaki.