Sisustusta ja Hiuksia

Väriä pintaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Ystäväyritys”, sillä nimellä kutsumme yrityksiä, joiden kanssa teemme yhteistyötä täällä Mustasaaren Yrittäjissä. Meillä yhdistyksessä on todella hyvä henki ja teemme eri yritysten kanssa yhteistyötä, tavalla josta molemmat yritykset hyötyvät.Hair House Vaasa on yksi ystäväyrityksistämme ja tässä kerron tämänkertaisesta yhteistyöprojektistamme. Näin sisutajan silmin, kun sapuu tilaan kuin tilaan, alkavat ideat lentämään ja näin tapahtui tässäkin tapauksessa. Onneksi perhessämme on toinenkin sisustusalan yritys Vaasan Väri Oy , jonka ihania tuotteita käytimme tälläkin kertaa Decorate.fi tuotteiden ohella. Hair House Vaasa on kampaamoalan yritys, joka on perustettu 1999 Mia Karpin toimesta. Hair Housen palveluksessa on 13 kampaajaa ja heillä on kaksi eri toimipistettä, yksi Vanhassa Vaasassa osoitteessa Kauppiaankatu 4 ja toinnen Gerbyssä Länsimetsäntie 8:ssa. Hair Housen toimintaan voit tutustua heidän kotisivuillaan haihouse-vasa.fi , josta löydät myös nettivarauksen, kannattaa tutustua, sillä kaikki , jotka yrityksessä työskentelevät ovat todellakin ammattilaisia.

Tässä muutamia tuotteita näyteikkunalta. Decorate.fi tuotteita tukevat Ferm Living tapettimallit, joita voit ostaa Vaasa Väri Oy:stä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hair Housen:lle tehtiin tehosteseinä ja se toteutettiin kalkkimaalilla. Seinä jätettiin epätasaiseksi, jotta se saisi hieman elävyyttä.

 

 

 

Tässä seinä valmiiksi maalattuna. Sävy on NCS kartastosta, mutta Teknosmaaleilla on myös omat koodit NCS sävystölle ja tämän sävyn numero on T1333.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boråstapetin Borosan malliston tapettia käytimme myös Decorate.fi:n tuotteiden yhteydessä. Tapetti sopii erittäin hyvin valittuun värimaalilmaan. Kaikki tapettimallit ja maalin , joita on käytetty somistuksessa, voit tiedustella Vaasan Väri Oy:stä tai lähettää sähköpostia info@decorate.fi, niin kerromme tarkemmin tuotteista.

VAASAN VÄRI OY/ yhteistyökumppanimme

 

 

Alla valmis tulos, sekä tuotteita, jotka löytyvät somistuksesta.

Lisää samasta aiheesta